Yoga op maat

In deze tijd van Corona zijn de online-studio’s als paddestoelen uit de grond gekomen. Maar misschien heb je toch meer persoonlijke aandacht nodig bij je yogabeoefening. Veel mensen hebben lichamelijke klachten als gevolg van een verkeerde houding. Ik kan je helpen met het verkrijgen van een gezonde lichaamshouding d.m.v. yoga. Je kunt met mij een afspraak maken, telefonisch of bij mij in de studio om samen te kijken naar wat voor jou kan werken. Ik kan dan een les maken die helemaal is afgestemd op wat goed is voor jou. Deze les kunnen we samen doornemen en ik zet hem dan voor jou op video zodat je de les zo vaak kan doen als je wilt. We kunnen over je vorderingen contact houden via mail of telefoon en als het nodig is kan ik na verloop van tijd weer een nieuwe les voor je maken of je kan de wekelijkse video’s gaan volgen. Neem gerust contact met me op als dit concept je aanspreekt!